Restless Legs

Effektiv Behandling af Restless Legs

Revolutionerende AMD-behandling Gennem Akupunktur

I ENOK Naturklinik, er vi kendte for vores ekspertise og banebrydende resultater inden for behandling af Restless Legs Syndrom, også kendt som uro i benene. Med en unik tilgang kombinerer vi traditionel og moderne akupunkturteknikker ”AcuNova” for at tilbyde hurtig og mærkbar lindring.

Hvad er Restless Legs?

Restless Legs Syndrom er en tilstand karakteriseret ved en næsten uimodståelig trang til at bevæge benene, oftest forårsaget af ubehagelige fornemmelser. Disse fornemmelser intensiveres i perioder med hvile, især om aftenen og natten, hvilket kan føre til en betydelig forstyrrelse af søvnen. Tilstanden påvirker omkring 50% af voksne over 60 år, men er sjælden blandt yngre, med en forekomst på 1-3%.

Årsager til Restless Legs

Flere faktorer kan bidrage til udviklingen af Restless Legs, herunder genetik, bivirkninger af medicin, samt mangel på visse vitaminer og mineraler. Tilstanden kan også opstå som en følge af sygdomme såsom diabetes, nervebetændelse og kemo.

Behandlingsmetode hos ENOK Naturklinik

Traditionelt er behandling af Restless Legs fokuseret på medicinering, der kan medføre alvorlige bivirkninger, såsom hallucinationer eller ludomani. Hos ENOK Naturklinik afviser vi denne “lær at leve med det” tilgang. Vores metode involverer en kombination af traditionel akupunktur og den innovative AcuNova teknik, der sigter mod at opnå en betydelig forbedring allerede efter en uges behandling.

Vores Resultater

Vores behandlingsplan består af 5 sessioner over en uge. Efter denne periode evaluerer vi sammen med patienten, om der er opnået tilfredsstillende resultater. Hvis der ikke er observeret mærkbar forbedring, konkluderer vi, at videre behandling sandsynligvis ikke vil være effektiv, og derfor afsluttes behandlingsforløbet. Denne ærlige og resultatorienterede tilgang sikrer, at vores patienter modtager den mest effektive behandling mulig.
Vores statistikker viser at vi har en succesrate på 80% ved behandlinger af Restless Legs.

Vores Vison

Vores dedikation til at kombinere det bedste fra traditionel og moderne akupunktur har placeret os som en af de førende inden for behandling af Restless Legs.
Hos ENOK Naturklinik er vi ikke bare stolte af de resultater, vi opnår; vi er dedikerede til at forbedre vores patienters livskvalitet, ved at tilbyde en løsning, der er både effektiv og fri for de alvorlige bivirkninger, der kan følge med traditionel medicinering.

Vi inviterer alle, der kæmper med Restless Legs, til at opleve forskellen med en behandling hos ENOK Naturklinik. Lad os hjælpe dig med at finde roen og komforten i dine ben, så du igen kan nyde en god nats søvn og en energifyldt dag.

Antal behandlinger og pris

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi 5 behandlinger, tæt efter hinanden. Hver behandling er prissat til kun 500,-, hvilket bringer den samlede pris for hele forløbet op på 2.500,-.

Kontakt os i dag og book din serie af 5 behandlinger og mærk forskellen

Book en tid allerede i dag

Tag det første skridt mod et smertefrit og balanceret liv. Book din tid allerede i dag, og begynd rejsen mod bedre sundhed og velvære. Vent ikke, dit nye liv venter!

Anmeldelser

Lasse er fagligt nærværende og professionel i sin tilgang til behandling. Om du kommer i supervision eller af private årsager, vil jeg klart anbefale ham. Lasse har hjulpet mig med somatisk- og traumerelateret reaktion efter sportsskade samt følelsesmæssige belastninger fra eksistentielle livsvilkår. Det holistiske fokus, der tilbydes, har bragt mig dyb indsigt personligt såvel som til mit faglige virke som psykolog.
NATASCHA C.
Autoriseret psykolog
Fra kroniske spændinger og nakkesmerter til en dybere personlig forvandling. Jeg døjede en lang periode med spændinger i kroppen og tilbagevendende hold i nakken. Jeg prøvede alt fra massage, fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store held. Heldigvis mødte jeg Lasse Friis, og her fik jeg ikke alene løst problemerne, jeg fik også åbnet op for de underliggende psykiske problematikker, så jeg kunne ændre nogle vigtige ting i mit liv. Lasse har mine bedste anbefalinger.
HENRIK E. H.
Direktør
Effektive behandlinger for at blive smertefri. Dagliglivet er blevet mere trygt og sikkert takket være de fantastiske behandlinger. At blive smertefri efter en behandling, specielt for ryg- og skuldersmerter, er simpelthen vidunderligt. Klinikken byder på venlige medarbejdere, trygge omgivelser og er top professionelle. Jeg vil uden tøven anbefale dem til alle, jeg kender, som har brug for hjælp.
Jens E.
Murermester