Vores Mission

Hos Enok Osteopater er vores mission at empower vores patienter til at leve et smerterfrit og balanceret liv fyldt med energi og livsglæde. Gennem vores unikke og helhedsorienterede E.N.O.K-metode søger vi at levere effektiv smertelindring og fremme både fysisk og mentalt velvære. Vi er engageret i at adressere og behandle både fysiske symptomer og underliggende årsager som stress, følelsesmæssige belastninger, allergier og patogene overbelastninger, for at opnå omfattende og varige resultater. Vi er dedikeret til kontinuerligt at forbedre og udvikle vores metoder og evner for at tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling, og for at hjælpe dem med at genvinde deres frihed, overskud og livsglæde.

Vores Vision

At blive anerkendt som førende inden for helhedsorienteret osteopatisk behandling, hvor vores unikke E.N.O.K-metode er standarden for innovativ og effektiv behandling, der transformerer liv ved at tilbyde varige løsninger på smerter og ubalancer. Vi stræber efter at skabe et sundere og mere harmonisk samfund ved at empower individuelle til at tage kontrol over deres velvære og opnå optimal sundhed og livsglæde.

Behandler

LASSE FRIIS

AUTORISERET OSTEOPAT D.O.M.R.O.DK. AUTORISERET FYSIOTERAPEUT.

CHRISTOPHER GRYMER

AUTORISERET OSTEOPAT D.O.M.R.O.DK. AUTORISERET FYSIOTERAPEUT

Jan Birke Lyngbye

AKUPUNKTØR

Anmeldelser

Lasse er fagligt nærværende og professionel i sin tilgang til behandling. Om du kommer i supervision eller af private årsager, vil jeg klart anbefale ham. Lasse har hjulpet mig med somatisk- og traumerelateret reaktion efter sportsskade samt følelsesmæssige belastninger fra eksistentielle livsvilkår. Det holistiske fokus, der tilbydes, har bragt mig dyb indsigt personligt såvel som til mit faglige virke som psykolog.
NATASCHA C.
Autoriseret psykolog
Fra kroniske spændinger og nakkesmerter til en dybere personlig forvandling. Jeg døjede en lang periode med spændinger i kroppen og tilbagevendende hold i nakken. Jeg prøvede alt fra massage, fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store held. Heldigvis mødte jeg Lasse Friis, og her fik jeg ikke alene løst problemerne, jeg fik også åbnet op for de underliggende psykiske problematikker, så jeg kunne ændre nogle vigtige ting i mit liv. Lasse har mine bedste anbefalinger.
HENRIK E. H.
Direktør
Effektive behandlinger for at blive smertefri. Dagliglivet er blevet mere trygt og sikkert takket være de fantastiske behandlinger. At blive smertefri efter en behandling, specielt for ryg- og skuldersmerter, er simpelthen vidunderligt. Klinikken byder på venlige medarbejdere, trygge omgivelser og er top professionelle. Jeg vil uden tøven anbefale dem til alle, jeg kender, som har brug for hjælp.
Jens E.
Murermester