Her kan du læse hvad vores patienter siger om os

"Fra kroniske spændinger og nakkesmerter til en dybere personlig forvandling."

"Effektive behandlinger for at blive smertefri."
Jeg døjede en lang periode med spændinger i kroppen og tilbagevendende hold i nakken. Jeg prøvede alt fra massage, fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store held. Heldigvis mødte jeg Lasse Friis, og her fik jeg ikke alene løst problemerne, jeg fik også åbnet op for de underliggende psykiske problematikker, så jeg kunne ændre nogle vigtige ting i mit liv. Lasse har mine bedste anbefalinger.
HENRIK E. H.
Direktør
Lasse Friis har hjulpet mig med adskillige udfordringer, herunder min angst for ensomhed. Siden denne angst er blevet overvundet, er jeg blevet betydeligt gladere og nyder livet meget mere. Jo flere problemer vi har løst, desto bedre har jeg haft det. Der er ikke én eneste udfordring, som de ikke har kunnet hjælpe mig med. Jeg anbefaler ham til alle, jeg kender, der oplever både fysiske og psykiske problemer.
ALLAN R. D.
Økonomiansvarlig
Efter en trafikulykke søgte jeg hjælp og oplevede markante forbedringer fra første behandling. Den holistiske tilgang tager højde for både fysiske og psykiske aspekter og udviser stor professionalisme og menneskelig erfaring. Man føler sig mødt og værdsat som individ, samt oplever dyb omsorg og hjertevarmt nærvær under behandlingen. Siden behandlingernes start er min hverdag forbedret betydeligt, både fysisk og psykisk. Denne holistiske metode anbefales varmt for dem, der søger en nærværende og effektiv behandling, der tager hånd om hele mennesket.
TROELS M.C.
Administrerende direktør
Lasse er fagligt nærværende og professionel i sin tilgang til behandling. Om du kommer i supervision eller af private årsager, vil jeg klart anbefale ham. Lasse har hjulpet mig med somatisk- og traumerelateret reaktion efter sportsskade samt følelsesmæssige belastninger fra eksistentielle livsvilkår. Det holistiske fokus, der tilbydes, har bragt mig dyb indsigt personligt såvel som til mit faglige virke som psykolog.
NATASCHA C.
Autoriseret psykolog
Efter et uheldigt møde med en glasvæg under en padel-match, led jeg af svære lændesmerter og svimmelhed. I de følgende fire måneder søgte jeg hjælp gennem det offentlige sundhedssystem og min private sundhedsforsikring, men desværre uden nogen forbedring. Dette resulterede kun i et øget indtag af medicin. Jeg gennemgik MR-, CT- og røntgenscanninger, blev undersøgt af førende neurokirurger, neurologer, ortopædkirurger samt smerteklinikker, men smertebilledet forblev uændret. Over 30 piller om dagen, sygemelding og ingen form for sport eller fysisk aktivitet blev min nye virkelighed. Ved en tilfældighed opdagede jeg, at Christopher Grymer, som jeg kendte fra elitebordtennis, havde åbnet en osteopatklinik. Jeg havde aldrig prøvet osteopati før, men jeg var villig til at prøve alt. Så jeg bookede en tid hos Grymer og var overvældet af hans holistiske tilgang til krop og sind samt hans grundige gennemgang og behandling. Allerede efter den første behandling mærkede jeg en betydelig forbedring. Svimmelheden forsvandt, smerterne mindskedes, og jeg kunne reducere mit medicinindtag til det halve og endda genoptage træning. Efter fire behandlinger tager jeg nu under 25% af den oprindelige dosis medicin. Jeg er gradvist ved at genvinde min krop og lærer nye aspekter om den at kende. Jeg kan ikke takke Grymer nok, og jeg kan kun anbefale hans tjenester. Han har utvivlsomt gjort en bemærkelsesværdig positiv forskel for mig. Han får mine varmeste anbefalinger – 5 stjerner herfra.
HENRIK T.
AV-Rådgiver – Sportsudøver

Book en tid allerede i dag

Tag det første skridt mod et smertefrit og balanceret liv. Book din tid allerede i dag, og begynd rejsen mod bedre sundhed og velvære. Vent ikke, dit nye liv venter!

Efter min far gik bort, fik jeg en behandling af Lasse Friis og har nu fået min gejst og livsglæde tilbage. Jeg har modtaget behandling i adskillige år, og de har løst enhver udfordring, jeg har stået over for. Jeg vil helt klart anbefale ham til alle, jeg møder på min vej. Vi har alle noget vi døjer med fysisk som psykisk.
TRINE R. D.
Senior Specialist, Commercial manager
Jeg er begejstret for behandlinger fra Lasse Friis. Han betragter individet som en helhed, er konstant opmærksom, empatisk og venlig. Jeg oplever straks forbedringer og vil til enhver tid anbefale at kontakte ham. Jeg har stor tillid til ham.
LILIYA F.
Cand. Merc. i tyske studier
Dagliglivet er blevet mere trygt og sikkert takket være de fantastiske behandlinger. At blive smertefri efter en behandling, specielt for ryg- og skuldersmerter, er simpelthen vidunderligt. Klinikken byder på venlige medarbejdere, trygge omgivelser og er top professionelle. Jeg vil uden tøven anbefale dem til alle, jeg kender, som har brug for hjælp.
JENS E.
Murermester
Som en 74-årig pensionist, har jeg i flere år kæmpet med smerter i hoften, låret og lysken. Jeg har prøvet forskellige behandlingsformer såsom kiropraktik, akupunktur og fysioterapi, som har hjulpet i en periode, men smerterne har desværre altid vendt tilbage. For et år siden, var smerterne så uudholdelige, at jeg blev henvist til yderligere undersøgelser af tarmen og underlivet, men heldigvis viste de ingen unormale tegn. En scanning bekræftede også, at der ikke var noget alvorligt galt. Jeg har konsulteret flere osteopater, men det er Lasse, der synes at have den mest effektive tilgang, da han også tager kosten i betragtning som en mulig kilde til mine smerter. Efter to behandlinger hos ham, har jeg oplevet markante forbedringer. Derudover har træning også bidraget til at afhjælpe mine smerter. Samlet set, er jeg optimistisk om, at Lasse vil kunne hjælpe mig med at overvinde mine problemer.
ANNELISE J.
Pensionist