Nervebetændelse

Banebrydende Akupunkturbehandling mod Neuropati

Banebrydende Akupunkturbehandling mod Neuropati

Nervebetændelse, eller neuropati, er et bredt begreb, der dækker over skader på kroppens nerver. Det kan manifestere sig i ben, arme, ansigt og undertiden organer, forårsaget af en række forskellige lidelser. Mange, der lider af denne tilstand, får ofte at vide af sundhedspersonale, at lidelsen er uafvendelig, og at de eneste løsninger er smertelindring gennem morfin, epilepsimedicin, eller stærk psykiatrisk medicin. Ved ENOK Naturklinik ser vi anderledes på behandlingsmuligheder og succes.

Symptomer på Nervebetændelse

Typisk begynder nervebetændelse med en følelse af følelsesløshed i fødderne, der gradvist udvikler sig til en fornemmelse af at gå på vat. Dette kan lede til fejlopfattelser af temperatur og smerte, såsom at kolde fødder føles varme. Smerter, dårlig balance, og i alvorlige tilfælde muskelsvaghed eller knoglekollaps i fødderne, er yderligere symptomer, der kan forværre livskvaliteten betydeligt.

Årsager til Nervebetændelse

Nervebetændelse kan skyldes en række faktorer, herunder forgiftning (fra for eksempel sukkersyge, alkohol, medicin, opløsningsmidler, insektgifte, vaccinationer), vitaminmangel (især B-vitaminer som B12, B6, og B1), autoimmun sygdom, arvelige forhold, og infektioner som polio eller borrelia. I Danmark oplever ca. 3% af befolkningen nervebetændelse.

Behandlingsmetoder

Traditionel medicinsk tilgang fokuserer på at identificere og adressere årsagen til neuropati, såsom vitaminmangel eller stabilisering af blodsukker i tilfælde af diabetes. Smertelindring tilbydes ofte gennem medicin, der dog kan have alvorlige bivirkninger, herunder træthed, hjerteskader og depression.

Ved ENOK Naturklinik tager vi en anden tilgang. Vi mener ikke, patienter skal “lære at leve med” deres tilstand. Vores mål er at se en mærkbar forbedring inden for en uge eller to. Hvis ikke forbedring opnås, genovervejes behandlingen. Denne proaktive og optimistiske tilgang skaber håb for mange, der har fået at vide, at deres tilstand var uforbederlig.

Vores Vison

Vores behandlingsfilosofi er baseret på helbredelse og forbedring frem for blot at håndtere symptomer. Ved at anvende avancerede akupunkturteknikker stræber vi efter at stimulere kroppens naturlige helingsprocesser, reducere inflammation, og forbedre nervefunktion. Dette giver en unik mulighed for dem, der søger alternativer til traditionelle smertehåndteringsmetoder, som ofte er ledsaget af negative bivirkninger.

For dem, der lider af nervebetændelse, repræsenterer ENOK Naturkliniks tilgang et håbefuldt perspektiv. Ved at fokusere på kroppens evne til at helbrede sig selv og reducere smerter på en naturlig måde, tilbyder vi en løsning, der ikke kun adresserer symptomerne, men også arbejder på at forbedre den overordnede livskvalitet for vores patienter.

Vores statistikker viser at vi har en succesrate på 80% af vores behandlinger til Nervebetændelse.

Antal behandlinger og pris

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi 5 behandlinger, tæt efter hinanden. Hver behandling er prissat til kun 500,-, hvilket bringer den samlede pris for hele forløbet op på 2.500,-.

Kontakt os i dag og book din serie af 5 behandlinger og mærk forskellen.

Book en tid allerede i dag

Tag det første skridt mod et smertefrit og balanceret liv. Book din tid allerede i dag, og begynd rejsen mod bedre sundhed og velvære. Vent ikke, dit nye liv venter!

Anmeldelser

Lasse er fagligt nærværende og professionel i sin tilgang til behandling. Om du kommer i supervision eller af private årsager, vil jeg klart anbefale ham. Lasse har hjulpet mig med somatisk- og traumerelateret reaktion efter sportsskade samt følelsesmæssige belastninger fra eksistentielle livsvilkår. Det holistiske fokus, der tilbydes, har bragt mig dyb indsigt personligt såvel som til mit faglige virke som psykolog.
NATASCHA C.
Autoriseret psykolog
Fra kroniske spændinger og nakkesmerter til en dybere personlig forvandling. Jeg døjede en lang periode med spændinger i kroppen og tilbagevendende hold i nakken. Jeg prøvede alt fra massage, fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store held. Heldigvis mødte jeg Lasse Friis, og her fik jeg ikke alene løst problemerne, jeg fik også åbnet op for de underliggende psykiske problematikker, så jeg kunne ændre nogle vigtige ting i mit liv. Lasse har mine bedste anbefalinger.
HENRIK E. H.
Direktør
Effektive behandlinger for at blive smertefri. Dagliglivet er blevet mere trygt og sikkert takket være de fantastiske behandlinger. At blive smertefri efter en behandling, specielt for ryg- og skuldersmerter, er simpelthen vidunderligt. Klinikken byder på venlige medarbejdere, trygge omgivelser og er top professionelle. Jeg vil uden tøven anbefale dem til alle, jeg kender, som har brug for hjælp.
Jens E.
Murermester