Slidgigt

Akupunkturbehandling til Slidgigt ved ENOK Naturklinik

Akupunkturbehandling til Slidgigt ved ENOK Naturklinik

Slidgigt er en tilstand, der påvirker millioner af mennesker på verdensplan, hvilket fører til smerter, stivhed og nedsat bevægelighed. Hos ENOK Naturklinik, tilbydes der en unik tilgang til behandling af slidgigt gennem akupunktur.

Døjer du med smerter og ubehag som følge af slidgigt? Oplever du begrænsninger i din daglige aktivitet og livskvalitet? Det er på tide at overveje en alternativ løsning.

Hos ENOK Naturklinik er vi specialiseret i akupunkturbehandling med fokus på lindring af symptomer forbundet med slidgigt. Vi udfordrer den konventionelle tilgang med vores unikke kombination af traditionel kinesisk akupunktur og den moderne AcuNova metode har vist sig at være særligt effektiv og unik metode, fordi den bringer mærkbare forbedringer inden for blot en uge.

Med en personlig tilgang og skræddersyede behandlingsplaner sigter vi mod at:

  • Reducere smerte og stivhed
  • Forbedre mobilitet og fleksibilitet
  • Øge livskvalitet og velvære

Vores erfarne akupunktører er dedikerede til at yde den bedste behandling og støtte gennem hele dit helbredelsesforløb. Ved at integrere akupunktur i din behandlingsstrategi, kan vi hjælpe dig med at genopnå balancen og finde naturlig lindring fra dine slidgigtssymptomer.

Vores statistikker viser at vi har en succesrate på 80% af vores behandlinger.

Antal behandlinger og pris

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi 5 behandlinger, tæt efter hinanden. Hver behandling er prissat til kun 500,-, hvilket bringer den samlede pris for hele forløbet op på 2.500,-.

Kontakt os i dag og book din serie af 5 behandlinger og mærk forskellen

Book en tid allerede i dag

Tag det første skridt mod et smertefrit og balanceret liv. Book din tid allerede i dag, og begynd rejsen mod bedre sundhed og velvære. Vent ikke, dit nye liv venter!

Anmeldelser

Lasse er fagligt nærværende og professionel i sin tilgang til behandling. Om du kommer i supervision eller af private årsager, vil jeg klart anbefale ham. Lasse har hjulpet mig med somatisk- og traumerelateret reaktion efter sportsskade samt følelsesmæssige belastninger fra eksistentielle livsvilkår. Det holistiske fokus, der tilbydes, har bragt mig dyb indsigt personligt såvel som til mit faglige virke som psykolog.
NATASCHA C.
Autoriseret psykolog
Fra kroniske spændinger og nakkesmerter til en dybere personlig forvandling. Jeg døjede en lang periode med spændinger i kroppen og tilbagevendende hold i nakken. Jeg prøvede alt fra massage, fysioterapeuter og kiropraktorer uden det store held. Heldigvis mødte jeg Lasse Friis, og her fik jeg ikke alene løst problemerne, jeg fik også åbnet op for de underliggende psykiske problematikker, så jeg kunne ændre nogle vigtige ting i mit liv. Lasse har mine bedste anbefalinger.
HENRIK E. H.
Direktør
Effektive behandlinger for at blive smertefri. Dagliglivet er blevet mere trygt og sikkert takket være de fantastiske behandlinger. At blive smertefri efter en behandling, specielt for ryg- og skuldersmerter, er simpelthen vidunderligt. Klinikken byder på venlige medarbejdere, trygge omgivelser og er top professionelle. Jeg vil uden tøven anbefale dem til alle, jeg kender, som har brug for hjælp.
Jens E.
Murermester